БЪЛГАРИЯ КОФИ СЪРВИСИС ООД

БЪЛГАРИЯ КОФИ СЪРВИСИС ООД

ж.к. Младост 2, бл. 262, офис А1
София,
България
23.4021048
42.6505748
UserLikes
Име: БЪЛГАРИЯ КОФИ СЪРВИСИС ООД
Адрес: София, ж.к. Младост 2, бл. 262, офис А1
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bcseurope.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговско оборудване
Дейност:

Комплексно обслужване и продажба на самопродаващи (Вендинг) машини за кафе, топли и студени напитки, сандвичи и пакетирани хранителни продукти

Ключови думи: кафе, вендинг, капсула, капсули, машина

За нас

България Кофи Сървисис е българска компания, специализирана в сферата на комплексно обслужване и продажба на самопродаващи (Вендинг) машини за кафе, топли и студени напитки, сандвичи и пакетирани хранителни продукти. Започвайки от избора на най-подходящата за нуждите на нашите клиенти машина, минавайки през използването на реномирани и специално подбрани марки продукти и подсигурявайки се с използването на професионални филтри за пречистване на използваната вода ние гарантираме истински приятни моменти на работното място или по пътя за него. Благодарение на дългогодишния ни и разнообразен опит в сферата на кафето и свързаните с него продукти и услуги обслужваните от нас машини са оазиси на удоволствието, хармонията, ползотворната и стимулираща почивка.


Пълните ни сфери на дейност включват:


• Кафе Еспресо
• Топли напитки
• Безалкохолни напитки
• Сандвичи и пакетирани хранителни продукти.


Пълна и експресна техническа поддръжка на обслужваните от нас машини. Партньорите, с които работим и чиито продукти използваме са лидери на пазарите в цял свят: LAVAZZA и ESPRESSO ITALIA при кафето и свързаните с него продукти, както и BIANCHI VENDING GROUP, FAS INTERNATIONAL и NECTA & WITTENBORG GLOBAL VENDING при машините.


България Кофи Сървисис ООД основана през 2001 година в гр. Бургас. Фирмата има свои клонове в Бургас и София, а предстои такива да бъдат отворени и в Пловдив, Варна и Велико Търново.





 

Открийте ни в Google+